Hej!

Mitt namn är Björn och jag ansvarar för ingenjörerna på Arjo i Malmö. Vi flyttar mjukvaruutvecklingen in-house och söker därför två  nya kollegor: en senior embeddedutvecklare med ansvar för mjukvaruutvecklingen on-site i Malmö samt en erfaren embeddedutvecklare med fokus på att skapa robust kod. 

Läs vidare om rollerna nedan och hör av dig!

Mvh/Björn


Medtech-innovation för effektivare vård över hela världen - med Malmö som avsändare

Embeddedutvecklare/Tech Lead till Arjo

 

Ditt uppdrag: etablera mjukvaruutveckling

Du tar en senior roll när vi nyetablerar ett team och går från externa konsulter till egenanställda utvecklare. För rätt person väntar ansvar för mjukvaruutvecklingen on-site i Malmö. Det innebär en ledande roll för rutiner, verktyg och processer samt för hur arbetet utförs.  

Hos Arjo jobbar vi med nyutveckling av medicintekniska produkter som ligger i branschens framkant: Sjukhussängar med integrerade sensorsystem och semiautonoma drivsystem, automatiska patienthanteringsfunktioner och inbyggd kommunikation. Bad med ultraljudsrengöring, system för luft- och vattenmassage, automatiska rengöringssystem, inbyggda ljud- och ljussystem med mera. Projekten spänner över hela utvecklingscykeln från systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering.  

I en global FoU-organisation med 150 ingenjörer tillhör du produktutvecklingsteamet i Malmö. Tvärfunktionella team ansvarar för att leverera systemlösningar inom hygien- och sängkategorierna. Du utbyter erfarenheter och harmonierar arbetet genom ett globalt nätverk av mjukvaruutvecklare på övriga FoU-sajter. 


Om dig

Angriper du problem genom att lyssna, ta reda på fakta och lösa uppgifter tillsammans med andra? Tänker du att agil utveckling innebär en ständig utvärdering och finjustering av tillvägagångssätt och metoder? Ser du som din främsta uppgift att hjälpa kollegor och teamet att vinna? Tycker du produktutveckling med massor av innovation är det roligaste som finns?

För den här rollen behöver du examen inom datavetenskap eller liknande område med goda resultat, eller så har du vunnit motsvarande (eller mer) erfarenhet på annat sätt. Du behöver ett antal års erfarenhet som framgångsrik mjukvaruutvecklare inom inbyggda system, helst från ett par olika branscher. Grymma analytiska färdigheter blandat med bevisad förmåga att identifiera och lösa svårdefinierade problemställningar är ett måste. Vidare har du jobbat med systemdesign och arkitektur samt med hårdvarunära programmering, tillsammans med HW-ingenjörer. Du är en god kommunikatör på både svenska och engelska.


Övrigt

Meriterande: erfarenhet av Unit-tester, ARM (främst Cortex), standard IEC 62304, JTAG. Bonus: Git, Gnu toolchains, Bluetooth, andra trådlösa system.


Din ansökan

Vill du bidra till förbättrad vård och samtidigt ta ett steg mot mer ansvar i din karriär? Är du intresserad av att hjälpa oss omvandla mänskligt behov till teknisk innovation? Om du passar in på beskrivningen ovan vill vi gärna höra från dig omgående.

Vad kul att du har läst så här långt! Då har du säkert massor av frågor. Du kan ringa Robert Särman, vår partner i denna rekrytering på 072-575 88 00 eller ansöka direkt via robert@skillhunting.se


 

Embeddedutvecklare till Arjo

 

Ditt uppdrag

Vi söker någon som brinner för att skapa strukturerad och robust kod som är lätt att följa. Din uppgift är att få komplexa produkter med mycket funktionalitet att fungera på ett säkert och stabilt sätt. Våra produkter är medicintekniska vilket innebär en del dokumentationskrav. Bland dina arbetsuppgifter kan nämnas… 

  • Mjukvaruutveckling inom inbyggda system
  • HW bring-up
  • Hårdvarunära programmering
  • Proof of concept

Du blir en del av ett nyetablerat mjukvaruteam när vi går från externa konsulter till egenanställda utvecklare. I en global organisation med 150 ingenjörer tillhör du produktutvecklingsteamet i Malmö. Tvärfunktionella team ansvarar för att leverera systemlösningar. Du utbyter erfarenheter och harmonierar arbetet genom ett globalt nätverk av mjukvaruutvecklare på övriga R&D-sajter. 


Om produkterna

Hos Arjo jobbar vi med nyutveckling av medicintekniska produkter som ligger i branschens framkant: Sjukhussängar med integrerade sensorsystem, semiautonoma drivsystem, automatiska patienthanteringsfunktioner och inbyggd kommunikation. Bad med system för luft- och vattenmassage och automatiska rengöringssystem med mera är exempel på produkter vi utvecklar hos oss i Malmö. Projekten spänner över hela utvecklingscykeln från systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering.

 

Om dig

Angriper du problem genom att lyssna, ta reda på fakta och lösa uppgifter tillsammans med andra? Tänker du att agil utveckling innebär en ständig utvärdering och finjustering av tillvägagångssätt och metoder? Ser du som din främsta uppgift att hjälpa kollegor och teamet att vinna? Tycker du produktutveckling med massor av innovation är det roligaste som finns? 

För den här rollen behöver du examen inom datavetenskap eller liknande område med goda resultat, eller så har du vunnit motsvarande (eller mer) erfarenhet på annat sätt. Du behöver några års erfarenhet som framgångsrik embeddedutvecklare och du har jobbat med hårdvarunära programmering tillsammans med HW-ingenjörer. Du är en god kommunikatör på både svenska och engelska. Du programmerar i C/C++. Meriterande är erfarenhet av Unit-tester, ARM (främst Cortex), standard IEC 62304, JTAG. Bonus: Git, Gnu toolchains, Bluetooth, andra trådlösa system.

 

Din ansökan

Vill du bidra till förbättrad vård? Är du intresserad av att hjälpa oss omvandla mänskligt behov till teknisk innovation? Om du passar in på beskrivningen ovan vill vi gärna höra från dig omgående! Ring Robert Särman, vår partner i denna rekrytering på 072-575 88 00 eller ansök direkt via robert@skillhunting.se


Att möjliggöra rörelse 

Människans kropp är gjord för att vara i rörelse. Men nedsatt rörlighet genom olycka, medfödda hinder eller åldersrelaterade sjukdomar tar det självklara ifrån oss. Arjo skapar system och produkter för ökad mobilitet i vården, vilket ger ökat välmående och bättre vårdresultat - det är bevisat! 

Fokus slutanvändare

I över 60 år har vi haft ett nära samarbete med vårdgivare, vilket gett oss en unik förståelse för vardagens utmaningar. Genom att förfina och vidareutveckla dessa insikter utvecklar och tillverkar vi medicintekniska produkter med syfte att göra livet enklare för boenden, patienter och vårdpersonal. Våra produkter och lösningar säkerställer ergonomisk patientförflyttning, hygien, desinfektion, diagnostik samt effektivt förebyggande av trycksår och ventrombos. Det hjälper vårdgivare i olika typer av vårdmiljöer att ge god, säker och värdig vård.

Vi är djupt engagerade att sprida vår kunskap och bidra till att höja vårdkvaliteten. Med drygt 6 000 medarbetare över hela världen och kunder i fler än 100 länder, är Arjo en stark partner för att skapa möjlighet till rörelse som driver mer hälsosamma resultat för alla inblandade.

Att möjliggöra rörelse är Arjos DNA. Vill du vara med?